Feelgoodromanen Sommarvindar och sanningar utspelar sig mestadels på Öland och är skriven av mig, Caroline Möllesand. Boken är utgiven av förlaget Word Audio Publishing (WAPI) och släpptes den 10 maj 2022 i alla format – som tryckt bok, ljudbok och e-bok.

Läs mer om mitt författarskap och boken här: författarsida med blogg.

Handlingen:
Det har gått ett år sedan Melindas man dog och hon är inte alls i balans. När vuxna dottern Moa föreslår en kurs i självutveckling på Öland tvekar Melinda, men bestämmer sig sedan för att en hemester i vacker miljö kanske är precis vad hon behöver.
Väl framme på anläggningen Ekerum får Melinda dela boende med en annan kursdeltagare. Till hennes förvåning är det någon hon känner. För många år sedan var den livliga Sanna och mer försiktiga Melinda bästa kompisar, men efter gymnasiet gled de isär. Sanna har levt ett rotlöst liv, hoppat mellan jobb och försakat vänner och familjerelationer. Melinda valde en stillsam småstadstillvaro med man, barn och villa. Men kanske har de mer gemensamt än de tror?
När kursledaren visar sig vara en gemensam vän från förr tvingas de omvärdera sina val i livet. Det blir en dramatisk och omvälvande vecka på solens och vindarnas ö. En vecka som förändrar dem alla.

Caroline Möllesand Sommarvindar och sanningar
Caroline Möllesand Releasefest Sommarvindar och sanningar
Tillbaka till startsidan

NÅGRA NUVARANDE OCH TIDIGARE KUNDER…